klasifikimi

 • HYRJE E KONKEKTORIT ECU

  HYRJE E KONKEKTORIT ECU më shumë >>

  Nëse motori krahasohet me "zemrën" e makinës, atëherë "truri" i makinës duhet të jetë ECU.Pra, ajo që është një ECU është e njëjtë me mikrokompjuterin e zakonshëm me një çip, i cili përbëhet nga mikroprocesori, memoria, ndërfaqja hyrëse/dalëse, konverteri analog në dixhital dhe qarqet e integruara si formimi dhe drejtimi.Roli i ECU është të llogarisë kushtet e drejtimit të automjetit nëpërmjet sensorëve të ndryshëm, në mënyrë që të kontrollojë shumë parametra si ndezja e motorit, raporti ajër-karburant, shpejtësia në boshe dhe riciklimi i gazit të shkarkimit. Temperatura e punës është -40 deri në 80 gradë, dhe gjithashtu mund të përballojë dridhje të mëdha, kështu që probabiliteti i dëmtimit të ECU është shumë i vogël.Në ECU, CPU është pjesa kryesore.Ka funksionet e llogaritjes dhe kontrollit.Kur motori është në punë, ai mbledh sinjalet e secilit sensor, kryen llogaritjet dhe i konverton rezultatet e llogaritjeve në sinjale kontrolli për të kontrolluar punën e objektit të kontrolluar. Lidhësit globalë të automobilave përbëjnë rreth 15% të industrisë së lidhësve. dhe pritet të zërë një pjesë më të madhe në të ardhmen e nxitur nga produktet elektronike të automobilave.Për sa i përket strukturës së kostos së produktit, kostoja mesatare e lidhësve të përdorur në çdo makinë në Kinë është vetëm disa qindra juanë, dhe kostoja e lidhësve për makinë në vendet e huaja është rreth 125 deri në 150 dollarë.potencial të madh zhvillimi.Në të ardhmen, çdo makinë do të përdorë 600-1000 konektorë elektronikë, shumë më i madh se numri i përdorur sot. Prandaj, në të ardhmen, industria e autokonektorëve të Kinës do të jetë një treg shumë konkurrues midis ndërmarrjeve të financuara nga jashtë dhe ndërmarrjeve lokale kineze!Yueqing Xuyao ​​Electric Co., Ltd. ka qenë e specializuar në lidhësit e automobilave për më shumë se 10 vjet.Kompania ka më shumë se 3000 produkte, ndër të cilat prodhimi dhe personalizimi i lidhësve ECU është më i njohuri në rreth.Ajo ka bashkëpunuar me shumë kompani makinash si FAW-Volkswagen, Geely dhe BYD.Cilësia e furnizimit është e shkëlqyer dhe reputacioni është i shkëlqyer.Ne mezi presim një bashkëpunim të thellë me njerëz nga të gjitha sferat e jetës në mbarë botën.
 • Prezantimi i lidhësve të makinave

  Prezantimi i lidhësve të makinave më shumë >>

  Lidhësit e automobilave janë komponentë mbrojtës relativisht të zakonshëm që përdoren në prodhimtarinë moderne dhe janë vendimtare në përmirësimin e qëndrueshmërisë së lidhjeve të pajisjes.
 • HYRJA E KONEKTORËVE TË MAKINAVE 1

  HYRJA E KONEKTORËVE TË MAKINAVE 1 më shumë >>

  Funksioni kryesor i lidhësit të makinës është të sigurojë transmetimin normal të rrymës midis parzmoreve të kabllove të makinës dhe të lidhë qarkun e bllokuar ose jo qarkullues, në mënyrë që rryma të rrjedhë dhe qarku të funksionojë normalisht.
 • HYRJA E TERMINALËVE

  HYRJA E TERMINALËVE më shumë >>

  2016 është viti i rimëkëmbjes së industrisë së automobilave të vendit tim.Me nxjerrjen e politikës qendrore dhe vendosjen graduale të një terreni të fortë në shoqëri në vitet e pas 80-ta dhe 90-ta, këta breza të rinj nuk janë shumë të lidhur me strehimin, por më shumë duan të kenë të tyren.

rreth nesh

Kultura është shpirti i një sipërmarrjeje dhe themeli që një sipërmarrje të qëndrojë me krenari në botën e biznesit.Pa ujitjen e kulturës, një ndërmarrje është si uji pa burim dhe nuk mund të zgjasë për një kohë të gjatë. Me zhvillimin e kulturës së korporatës deri më sot, të gjithë e kanë pranuar përgjithësisht se thelbi i saj është mënyra e të menduarit dhe zakonet e sjelljes të përbashkëta nga të gjithë. anëtarët e ndërmarrjes.Efekti real i ndërtimit të kulturës së korporatës qëndron në edukimin dhe transformimin e njerëzve me kulturë të shkëlqyer.

më shumë >>

lajm i zgjatur