класификација

 • ECU КОНЕКТОР ВОВЕД

  ECU КОНЕКТОР ВОВЕД повеќе >>

  Ако моторот се спореди со „срцето“ на автомобилот, тогаш „мозокот“ на автомобилот треба да биде ECU.Значи она што е ECU е исто како и обичниот микрокомпјутер со еден чип, кој е составен од микропроцесор, меморија, влезно/излезен интерфејс, аналогно-дигитален конвертор и интегрирани кола како што се обликување и возење.Улогата на ECU е да ги пресмета условите за возење на возилото преку различни сензори, за да контролира многу параметри како што се палењето на моторот, односот воздух-гориво, брзината на мирување и рециркулацијата на издувните гасови. Работната температура е -40 до 80 степени, а може да издржи и големи вибрации, така што веројатноста за оштетување на ECU е многу мала.Во ECU, процесорот е основниот дел.Има функции на пресметка и контрола.Кога работи моторот, тој ги собира сигналите на секој сензор, врши пресметки и ги претвора резултатите од пресметките во контролни сигнали за да ја контролира работата на контролираниот објект. Глобалните автомобилски конектори сочинуваат околу 15% од индустријата на конектори. а се очекува да заземе поголем дел во иднина поттикнат од автомобилските електронски производи.Во однос на структурата на трошоците на производот, просечната цена на конекторите што се користат во секој автомобил во Кина е само неколку стотици јуани, а цената на конектори по автомобил во странски земји е околу 125 до 150 долари.голем потенцијал за развој.Во иднина, секој автомобил ќе користи 600-1.000 електронски конектори, многу повеќе од бројот што се користи денес. Затоа, во иднина, кинеската индустрија за конектори за автомобили ќе биде многу конкурентен пазар меѓу претпријатијата финансирани од странство и кинеските локални претпријатија!Yueqing Xuyao ​​Electric Co., Ltd. е специјализирана за автомобилски конектори повеќе од 10 години.Компанијата има повеќе од 3.000 производи, меѓу кои производството и прилагодувањето на ECU конектори е најпознато во кругот.Соработуваше со многу автомобилски компании како што се FAW-Volkswagen, Geely и BYD.Квалитетот на понудата е одличен, а репутацијата е одлична.Со нетрпение очекуваме длабинска соработка со луѓе од сите сфери на животот ширум светот.
 • Воведување на конектори за автомобил

  Воведување на конектори за автомобил повеќе >>

  Автомобилските конектори се релативно вообичаени заштитни компоненти кои се користат во современото производство и се клучни за подобрување на стабилноста на поврзувањата на уредите.
 • ВОВЕДУВАЊЕ НА КОНЕКТОРИ ЗА АВТОМОБИЛИ 1

  ВОВЕДУВАЊЕ НА КОНЕКТОРИ ЗА АВТОМОБИЛИ 1 повеќе >>

  Главната функција на конекторот на автомобилот е да обезбеди нормален пренос на струја помеѓу жиците на автомобилот и да го поврзе блокираното или нециркулирачкото коло, така што струјата може да тече и колото да работи нормално.
 • ВОВЕДУВАЊЕ НА ТЕРМИНАЛИ

  ВОВЕДУВАЊЕ НА ТЕРМИНАЛИ повеќе >>

  2016 година е година на закрепнување на автомобилската индустрија на мојата земја.Со издавањето на централната политика и постепеното воспоставување на цврсто упориште во општеството до пост-80-тите и 90-тите години, овие помлади генерации не се многу приврзани за домувањето, туку повеќе сакаат да имаат свое.

за нас

Културата е душата на претпријатието и основата за едно претпријатие да застане гордо во светот на бизнисот.Без наводнување на културата, претпријатието е како вода без извор и не може да трае долго време. членовите на претпријатието.Вистинскиот ефект на изградбата на корпоративната култура лежи во едукацијата и трансформирањето на луѓето со одлична култура.

повеќе >>

трајни вести